1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas a różne płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GLS1920, Kwiecień 11, 2013.

  1. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Mam szybkie pytanie, bo nie mogę na forum znaleźć konkretnej odpowiedzi. mam ihasa z wgranym oprogramowaniem wg poradnika ze strony X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl.

    Nie wgrywałem nic więcej. Tutaj moje pytanie, czy gry mogę nagrywać tylko na Verbatimy bo na innych gra nie ruszy czy mogę nagrywać na innych płytach, esperanzach, platinumach itp (wiem że odbije się to na jakości kopi itp). Czy ewentualnie aby nagrywać na innych płytach muszę wgrać coś jeszcze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak chcesz nagrywać na innych płytach musisz wgrać FW z innym mediaID, powinieneś zainteresować się programem MediaCodeSpeedEdit

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Np sofcie maxela mozna nagrac tez verbatimy. Sa wyjatki metoda prob bledow.
     
  5. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    Ok, czyli jednak czeka mnie fw pod inne płyty, a czy w razie czego można powrócić do tego podstawowego pod Verbaitmy? Nie będzie potem żadnych problemów i błędów z wypalaniem. Generalnie zastanawiam się czy jest sens, bo zaoszczędzę pare złotych na płytach ale psuję w ten sposób bardziej laser, więc nie wiem sam ;)
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mozesz fw se zmieniac ile chcesz. W ihas lubi padac laser.
     
    1 osoba to lubi.
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz sobie zmieniać pod dowolne MediaID, ja na ihasie nagrałem ok. 50 płyt i już go praktycznie nie używam bo zrobiłem sobie RGH

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja mam wgrany plik pod verby x4, i do tego 4 rodzaje id platinum z czego 3 obsluguja x2.4 i jeden x4 , ale nagrywam wylacznie na platynie
     
  9. GLS1920

    GLS1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    wafel23, czyli reasumując mogę mieć wgrane kilka fw na jednym ihasie pod różne płyty?
     
Wczytywanie...

Poleć forum