1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS a "zwykła" nagrywarka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maziczkowski, Czerwiec 28, 2012.

  1. maziczkowski

    maziczkowski Guest

    Witam!
    Posiadam x'a 360 Slim 250 GB i oddałem do przerobienia na LT 3.0 i najnowszego dasha... Moje pytanie brzmi czy musze kupić IHAS'a do wypalania gierek czy nagrywarka z laptopa wystarczy? Dodam, że instaluje gierki na dysku...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    musisz mieć iHasa
     
  4. maziczkowski

    maziczkowski Guest

    ok to jeszcze 2 pytania...
    1. LT 3.0 i najnowszy dash to dobre rozwiązanie? Tzn czy wszystkie gry będą na tym chodziły? Będzie można je instalować?
    2. Czy tą ngrywarką nagram wszystkie gierki na platinumy? Bo się w takie już zaopatrzyłem w większej liczbie...
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1. Tak
    2. Tak ale będziesz musiał wgrać zmodyfikowany soft pod Platinumy.
     
  6. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie trzeba miec ihas'a ... fakt ze gry nagrywa do 97% i nie mozna zgrac na dysk ale na verbatimach gry smigaja
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czytaj do konca... chce instalowac gry na dysku, po drugie nie wszystkie gry beda dzialac, forza i dirt showdown np beda wywalac co chwila
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    i jeszcze dragon's dogma ;)
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    I najprawdopodobniej większość gier, które będą produkowane. Powoli zabezpieczenie civ jest wprowadzane do coraz to większej liczby gier. Jeśli nie chcesz mieć problemów i instalować na HDD to Musisz zaopatrzyć się w ihasa.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. karbon1992

    karbon1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można instalować gry xgd3 na hdd nagrane zwykła nagrywarka wystarczy trick z mp3;)
     
  11. maziczkowski

    maziczkowski Guest

    Dzięki Panowie za wszystkie odpowiedzi, zdecydowałem jednak kupić tą nagrywarke. W sumie to nie aż takie koszty a jeśli by porównać do zaoszczędzonych pieniędzy na oryginalnych grach to rachunek prosty... Mam ostatnie pytania:
    Jako iż komputer stacjonarny jaki posiadam jest stary i płyta główna na nim nie ma Serial ATA tylko ATA to chciałem kupić taki kontroler ATA za którego pomocą można podpinać dyski, napędy SATA pod ATA...
    1. Nie ma tych nagrywarek pod ATA?
    2. Czy jak kupie ten kontroler i podepne to nie będzie problemu z wypalaniem gier?
    3. Czy wgranie tego zmodyfikowanego softa pod Platinumy to skomplikowany proces i czy jest możliwy na moim wiekowym sprzęcie i windowsie xp?
    3.
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  13. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Poczytaj jeszcze o adapterach sata, był gdzieś poruszany ten wątek na forum. Nie ma za bardzo co oszczędzasz, bo możesz szybko go spalić :) Ja zaopatrzyłem się w unitek i jest zadowolony z jego kupna.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Unitek, bezproblemowy bo sprawdzony. Chcesz kombinuj z innymi nie każdy działa prawidłowo.
     
  15. radi2321

    radi2321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po prostu kup ihasa na ATA takie też są dostępne ale nie wszędzie
     
  16. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Kup kontroler PCI sata i zwykłego ihas. Ja tak mam i nie ma żadnych problemów. Polecam. Wg mnie dużo lepsze rozwiązanie niż przejściówka SATA na USB. Tylko do tego będziesz musiał kupić kabel zasilający molex sata, bo prawdopodobnie twój zasilacz go nie posiada. Masz identyczną sytuację jak ja :p ja zapłaciłem w sumie około 120zl i kupiłem kontroler via vt6421a, którym mogę sobie przerabiać konsole sam Oraz ihas + ten kabel

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum