1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS - co jest potrzebne do podłączenia

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez dmxpl51, Marzec 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Cześć.
    Mam pytanko. Jakie kable i nie wiem co jeszcze jest potrzebne do podłączenia napędu IHAS?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Złącze sata i przejściówka zasilania molex-sata.
     
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
  5. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Ma komp stacjonarny. Jeśli mam tam już inny napęd włożony (firmy LG) to kable od niego będą pasować do tego IHAS'a?
     
  6. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jezeli twoj komp umozliwia podlaczenie przez sate to tak
     
  7. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    No dobra. A jak mam to sprawdzić czy umożliwia? I czy te kable to są uniwersalne czy może jest dużo różnych rodzaji i do danego napędu pasuje tylko jedna wersa?
     
  8. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    przede wszystkim musisz mieć w kompie port sata i taki kabelek [​IMG]
    jeżeli posiadasz sata to musisz jeszcze mieć taki przewód [​IMG] jest to zasilanie
     
  9. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Ok. Oba kable musze kupić. Tylko mam pytanie. Przy tym kablu od zasilania, tą końcówke Molex do czego podłączam? Do tego kabla Hosting Zdjęć - PicShot.pl pierwsze zdjęcie?
     
  10. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    tak , a drugą stronę do Ihasa .
     
  11. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    Przecie jeśli ma w zasilaczu sata to nie musi molex-->sata... tylko porpostu podłaczasz..
     
  12. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeszcze pytanie czy masz sata na płycie głównej.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum