1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas co mu odwala?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mustangx, Wrzesień 4, 2013.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    chce nagrać Diablo III i wyskakuje mi taki komunikat, nigdy nie było z nim problemów
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie spotkałem się z tym, być może dlatego, że od dawna mam wymuszanie HT.
     
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Pewnie masz najnowszego img i sam dobiera optymalne ustawienia :)
     
  5. szymekdaniel

    szymekdaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki sam komunikat i problem pojawia się u mnie gdy chce instalować gry na dysk xa (błąd typu wytrzeć płyte ściereczką) . Czy to może być z tym związane ? Po za tym gry odpalają z płyty normalnie
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podobno się klika tak i sie nagrywa normalnie.Tak mi gadali znajomi.
     
  7. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1287
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Też tak miałem jak zainstalowałem nowszą wer. ImgBurn'a...
    Kliklem na NO, wszedłem w ustawienia i ustawiłem LAYER BREAK na CALCULATE OPTIMAL (przy instalacji mi to odznaczył stąd chyba ten komunikat)
     
  8. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    nacisnąłem TAK i nagrało i wszystko pięknie na dysk się zainstalowało
     
Wczytywanie...

Poleć forum