1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas Eu Diablo 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bas233, Lipiec 11, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Witam posiadam nagrywarkę ihas Eu/e i pobrałem sobie ostatnio diablo 3 teraz moje pytanie czy nagram ją w 100% posiadam płyty verbatim , jeżeli tak to jak mam ustawić img burn i Abgx . Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Serio koleś? Nie przekonasz się do póki nie nagrasz. Innym użytkownikom działa wraz z paytoolem.
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Poradnik jest na forum

    Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
     
  5. bas233

    bas233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bystra
    Nagranie

    Nagrałem diablo 3 na płytę wkładam do napędu wszystko ładnie do czasu gdy pojawia się informacja o aktualizacji która waży 3 mb , wtedy konsola się zamraża i nic nie mogę zrobić , pomóżcie plisss . Nwm może jakoś to 3 mb na pendrvie albo coś
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Po pierwsze, nie jesteś już świeżakiem.
    Nie wiem więc czemu piszesz w tym dziale.

    Po drugie: jest osobny temat dotyczący nagrywania na rev. E / EU.

    ( proszę bardzo, nawet Ci link do tego tematu zapodam: http://xboxforum.pl/ihas-241/nagrywanie-na-ihas-124e-eu-187549/ )

    Po trzecie: ustawienia abgx również znajdziesz na forum.

    Po czwarte: następnym razem dobrze poszukaj.

    Po piąte: WARN!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum