1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas+fifa13+verbatim=szmatka..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez powerbill1, Październik 11, 2012.

  1. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    A więc tak.. nagrałem dziś fifę 13, posiadam Ihasa 124B z wgranym Burning Maxem , wgrałem Al0S , kupiłem 3 płytki Verbatimki MKM003 (X8) nagrałem je kolejno.. z prędkościa 2.4 bez OPC.. , nagrałem 4x z opcją OPC , i przy 2.4 i przy 4x wyskakuje mi błąd ze szmatką.. tak więc WTF?!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dałeś opcje Smartburn on? a reste na off?
     
  4. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    mógłbyś napisać do mnie na gadu ? wysłał bym Ci konkretne screeny itp itd. gadu wyślę na priv jbc.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a pod konkretne lt zrobiles obraz gry?
     
  6. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    obraz jest gotowy do użycia pod LT 3.0 nie jestem pewny czy to ma coś do życzenia ale jak chcem nagrać (posiadając Ihasa) to dalej pyta mnie czy mam zrobić truncate czy nie, iXtreme Burner Max zrobiony TYLKO POD PŁYTY VERBATIMA tudzież tylko takimi nagrywam.. dałem truncate , weryfikacja dysku przebiegła też w 100% poprawnie a jednak błąd ze szmatką się utrzymuje.. obraz FIFY to , FIFA 13 COMPLEX.. nie mam ochoty słuchać szpaka.. języki to Angielski,Niemiecki i jakieś 2 jeszcze.. jak to ma coś do rzeczy.. proszę o szybką pomoc bo nie wyrobię.
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

Poleć forum