1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas-gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez recha99, Listopad 19, 2012.

  1. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc, bylby mi ktos w stanie powiedziec czy do wszystkich gier trzeba miec nagrywarke iHasa? czy sa jakies tytuly co bez tego da rade. Z gory dziekuje za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: iHas-gry

    Z mojej wiedzy to ihas jest potrzebny do tych najnowszych gier, moge sie mylic choc nie wydaje mi sie :)

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiesz czasem, czy za samo przerobienie konsoli na lt 3.0 moge dostac bana?
     
  5. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: iHas-gry

    Do tej pory prawdopodobnie nie, nie jest nie mozliwe ze nie dostaniesz ale nie odnotowano juz dluzszy czas bana na lt, a po za tym jezeli sie tym zajma i dostaniesz bana to tylko na neta, bedziesz mogl grac dalej tylko offline, ja sam jeszcze konsoli nie mam ale odrazu kupuje z lt :)

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    mylisz się. Większość nowych gier działa bez iHasa. Nagrywać iHasem musisz FM4, Fifa 13, Dragons Dogma i Dirt Showdown.
     
  7. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: iHas-gry

    Tak jak pisalem, w tej kwesti moglem sie mylic :)

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @mrowa522

    A wiesz czasem co z cod bo2, assasin 3, nfs mw(2012)?
     
  9. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: iHas-gry

    Z tego co czytałem na forum te gry nie wymagają ihasa

    Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @mrowa522

    tak dla pewnosci to moge je normalna nagrywarka zrobic? btw dzieki za odpowiedz ^^
     
  11. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Skoro nie wymagają iHasa to tak (tak jak pisał morwa522).
     
  12. kamil0s2206

    kamil0s2206 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy gry Army Of two the Devils, Gears of Ware Judgment i Far Cry wymagaja nagrywarki ihas tak jak np Fifa 13 i FM4? Ewentualnie jakie gry jeszcze wymagaja nagrywania Ihasem. Pozdrawiam
     

Poleć forum