1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas i burner mac

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez katido, Maj 9, 2012.

  1. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Witam dziś własnie zakupiłem ihas 124B i oczywiście wgrałem burner max od c4evy i tu pojawia się pytanie wszędzie piszą zęby nagrywać na verbach x2.4 i x4 a ja mam verby x8 czy tez mogę na nich wypalać czy trzeba kupić o niższej prędkości proszę o odp??!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To że jest 8x to znaczy że taka jest maksymalna prędkość zapisu, ale Ty oczywiście możesz nagrywać w prędkości x2.4 jak i x4. Płyty masz ok.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nieważne, co jest na płycie. Najbezpieczniej 2.4x i OPC.
     
  5. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    Ok thx za odp temat do zamkniecia :D
     
  6. gregoriuss

    gregoriuss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaka jest konieczność wgrywania tego burner max...? tylko po to żeby mieć lepszy model nagrywarki...? czy to robi jakąś różnice w nagrywaniu płyt na iksa...? dajcie krótką odpowiedź, bo jak tak czytam te wszystkie posty to mam już mętlik w głowie...pozdr.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT MAX "zwiększa" objętość płyty o około 200Mb. Wyszło tylko do iHAS'ów z rewizją "B", więc tylko one potrafią nagrać grę XGD3 w 100%.
     
  8. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mówiąc prosto - obraz będzie 1:1.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum