1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas i verbatim CMC MAG-D03-64

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Piteros1, Marzec 27, 2015.

  1. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siema
    kupilem plyty verbatim 50szt 8,5 takie do nadruku, co sie okazalo maja jakies inne oznaczenie czyli nie mkm003 tylko CMC MAG-D03-64, jakie ustawienia zrobic zeby wypalalo gry ??? dodam ze mam ihas

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 2, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    CMC MAG-D03-64 ostatnio znajomy mi takie przyniósł żebym mu gier ponagrywał,wszystkie co do jednej się nagrywają.Napęd mam zrobiony pod Platinumki.
    Moje ustawienia :
    Smart Burn - ON
    - Force Hyper Tuning - ON
    - Over Speed Writing - OFF
    - Online Hyper Tuning - ON
    - Perform OPC Before write- zaznaczone
    - prędkość - x2.4
    - verify - Off
     
    Ostatnia edycja: Marzec 27, 2015
  4. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a masz jakies fw pod te platinum, bo te co ja mam to w sumie verbatimy sa
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Zgłoś się na pw to Ci podam.
     
  6. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dalej lipa gra sie wlacza ale wyskakuje sciereczka

    plyta sie nagrywa ale nie przechodzi weryfikacji, a z kolei nagrana bez weryfikacji wyrzuca sciereczke

    probowalem nagrac to co wczesniej mi chodzilo, nagralem farcry4 nagralo sie i po wlaczeniu nierozpoznany dysk i kod blede 03-80-00

    wyczyscilem pamiec podreczna far cry ruszyl, czyli cos nie tak z tym zjj..nym hardlinem

    w piz..u z takimi plytami pojfzie 49 z 50 do kosza
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 2, 2015
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz nauczkę kupuj DVD i danym ID a nie jakieś duperele !
     
  8. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chcialem zamowic normalne verbatim nie wiedzialem ze jest roznica miedzy nadrukowanymi a nienadrukowanymi

    nie wiem o co chodzi nagralem fc4, gta5 i dzialaja a nagrywam bf hardline i dupa
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Kwiecień 2, 2015
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Zrozumiesz że to jest loteria ?? Na płytach OMEGA też nagrasz , 2 DVD na 10 , a verbatimy MKM nagrasz 99 % płyt jakie masz
     
  10. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i co kupilem mkm nagralem przeslo myslalem ze ok, a w nastepnej misji sciereczka i dalej nie moge wypalic juz 3 x mkm poszlo
     
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Kolego może masz laser na padnięciu,ja też ostatnio się mordowałem z pewną grą 3 płyty nagrałem i za każdym razem ścierka, poszedłem do kumpla sprawdzam wszystkie śmigają.Jeśli masz miernik to skalibruj laser i zobacz czy gry chodzą.
     
  12. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    miernik mam a jest gdzies poradnik ?? a po drugie jak by bylo cos z laserem to inne gry by chodzily ?
     
  13. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    No u mnie tak było reszta chodziła a ta jedna nie.
    To wideo powinno pomóc,ja ustawiam zawsze 3.6 i pomaga jak ręką odjął.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 2, 2015
  14. Piteros1

    Piteros1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mialem jakies 7 ustawilem na 3,7 nie pomoglo
     
Wczytywanie...

Poleć forum