1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas i zmiana FW pod inne płytki

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ShItTeR92, Marzec 16, 2013.

  1. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam. Posiadam IHASA 124B ze zmodyfikowanym FW pod płyty verbatim. Jak bym chciał nagrać płyty innej marki np esperanza to dało by rade zmienić FW jeszcze w tej nagrywarce pod te płyty ? Jeśli tak proszę o wytłumaczenie jak to zrobić ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Ihas i zmiana FW pod inne płytki

    MediaCodeSpeedEdit, tym programem zmienisz MediaID w fw

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Ok dzięki. A po za zmiana media id trzeba będzie coś znów zmieniać w imgburnie ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Ihas i zmiana FW pod inne płytki

    Nie, wystarczy wgrac FW z odpowiednim mediaID i będzie dobrze nagrywac

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  6. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    A jakiś poradnik jak zmienić FW z verbatima na inne FW np esperanzy ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tutaj masz video jak to zrobić:

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
Wczytywanie...

Poleć forum