1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas Jak cofnąć flasha ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez avdeoks2, Wrzesień 20, 2013.

  1. avdeoks2

    avdeoks2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Setki odpowiedzi setki postow czytam i dalej z tego nic nie wynika.

    Wgralem na moj lt 1.24 wersje 5.24 niby gosciu pisal ze wszystko dziala zakupilem verbatim zrobilem :

    Mysle ze chcialbym go cofnac fo wersji 1.24 tylko jak ?

    * dla płyt DVD+R DL 8,5GB - Verbatim [MKM-003-00] i [MKM-004-00]
    ustawienia w ImgBurn i EEPROM:

    - Smart Burn - ON
    - Force Hyper Tuning - OFF
    - Over Speed Writing - OFF
    - Online Hyper Tuning - OFF
    - OPC - ON
    - prędkość x4
    - verify - ON
    - bufory po 512MB dla build i I/O
    - booktype dla LiteOn wybrane koniecznie: Drive(For DVD+R DL Media-EEPROM!) i ustawione na DVD-ROM i zatwierdzone

    nagralo 100% wszystko wkaldam do xboxa daje zainstaluj instaluje daje zagraj pisze nierozpoznana plyta.

    stracilem juz 5 platiunium dlatego teraz nagralem na verbatim bez zmian.

    kto cos wie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    trzeba wgrać flash od 124. w takiej wersji jaka masz nagrywarke B/D itp.
    jednak poprawnosci wypalania plyt ci to nie zmieni.
     
  4. avdeoks2

    avdeoks2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co moze byc przyczyna nie dzialajacego pes2014 badz gta v ?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    źle nagrana plyta.
     
  6. avdeoks2

    avdeoks2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zle ? to prosze napisac jak nagrac>?
     
Wczytywanie...

Poleć forum