1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS - jak zaktualizować?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dmxpl51, Kwiecień 17, 2012.

  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Czesc.
    Mógłby mi ktoś powiedzieć jak mam zaktualizować IHAS'a? Nie chodzi mi o odp. w stylu z strony producenta bo nie wiem jaka ta strona. Jakby ktoś mógł podac link do programu aktualizującego lub pliku z aktualizacją to byłbym wdzieczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wszystko jest wyraźnie napisane w iXtreme Burner Max Tutorial.pdf, który jest w paczce iXtremeBurnerMAX.
    Ściągnij i przeczytaj, a wszystko będziesz wiedział.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zaktualizuj go przez "Menadżera urządzeń".
     
  5. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Aha czyli to chodzi o takie uaktualnienie przez to ALOS. Myślałem że to chodzi o coś innego jeszcze.
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Tak chodzi dokładnie o to. ; )
    Jeśli już zaktualizowałeś swój napęd to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby mu wgrać FW od c4eva, czyli iXtremeBurnerMAX.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja sterowników, to nie jest to samo, co FW pod jakieś płyty czy LT MAX.

     
Wczytywanie...

Poleć forum