1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas Jakie płyty ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krutin, Listopad 16, 2012.

  1. Krutin

    Krutin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam Kupiłem Ngrywarke z ihasem zmieniłem sofcik :)
    I teraz pytanie czy wszystki płyty będzie mi wypalać na 8.7gb?
    Czy tylko Verbatimy ? bo w porównaniu do Omegi różnią się cenowo a na zwykłe Omegi gdy xgd2 dobrze mi chodziły :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    aby nagrywać na omegach musisz wgrać firmware pod omege.Jak chcesz nagrać na platinum to też zmień firmware na platinum (są 3 rodzaje płyt platinum i 3 firmwery do tych płyt)
     
  4. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    TU masz wszystko opisane ;)
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    verbatimy według wielu są najlepszymi z płyt. Jednak sporo osób nagrywa na róznych wynalazkach na płytkach z tesco kończąc ;)
    Soft do nagrywarki musisz wgrać pod dany rodzaj płyt, więc zastanów się na czym nagrywasz.
    Osobiście wypalam na Verbatimach najlepsza jakoś nagrania i nigdy się nie zawiodłem.
    I nie pier.....nicz, że 5 zł za płytę to DUŻO bo ponad 200 zł masz w kieszeni!!!!
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Programem media id sie laczy sie dany soft z id plyty z tego co pamietam tym gorsza plyta tym wieksza szansa padniecia plyty
     
  7. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Nagrywaj na Verbatimach, bardzo dobre są - polecam.
     
  8. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Z tanszych maxele platynium
     
  9. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
  10. xanderacdc

    xanderacdc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    z tego co ludzie w miescie "godajo" to Verbatimy najlepsze laser nie cierpi :)
     
  11. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Też powiem że na verbach najmniej problemów :)
    I o dziwo u mnie na Esperanzach wszystko chula :)

    Pozdro !
     
  12. Krutin

    Krutin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Ale jak wrzucę firmware pod daną płytą... To resztę stawiam tak jak pod Verbatimy ? w ImgBurnie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum