1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas + lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz2110, Maj 28, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Zastanawiam się na kupnem nagrywarki Ihas rev.B która jest odpowiednia do oprogramowania c4eva. I mam pytanko czy mając laptopa wszystko będzie sprawnie działać po podłączenie do przejściówki SATA-->USB + zasilacz z kompa:), oraz czy przerobie sobie napęd z lt 2.0 na 3.0 za pomocą tej przejściówki. Dodatkowo czy wszystkie gry np. Forza 4, Horizon, Fifa 13 będą działać i instalować się na HDD bez problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    co do dzialania adaptera usb bedzie oki + zasilacz z kompa bo ten chinski szjas psuje plyty (sam mam zestaw z zasilaczem z kompa i teraz juz kazda plytka sie pali w 100%) a co do wgrywania softu to chyba nie da rady z tego co tu czytalem ale niech sie wypowiedza fachowcy :), a gry sie nagraja w 100% czyli kopia 1:1 i beda sie instalowaly na HDD
     
  4. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Ale na lt 2 tez w te gry pogram bez problemu?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    xgd3 z lt 2.0 na lt 3.0 nie działa i na odwrót ale tylko xgd3 .
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    +xgd2 ap2.5 ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum