1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas - nagrywanie - błąd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bazking1, Wrzesień 20, 2013.

  1. bazking1

    bazking1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wypalałem grę iHasem 124 rev.B z Burner Maxem ixtreme. Podczas nagrywania przy 82% wyskoczył taki błąd:
    [​IMG] czym to może być spowodowane lub co zrobić aby następnym razem się udało ??? proszę o pomoc bo jestem świeży w nagrywaniu gier poprawnie !! Proszę o pomoc.
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pudzian2006i

    Pudzian2006i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Sól
    Mam ten sam problem i nikt mi jeszcze tego nie wyjaśnił. Nagrywałem GTA V - w 49% Weryfikacji mi ten błąd wyskakiwał. Wczoraj nagrywałem dla brata Worms Revolution - w 14% Nagrywania. Nie wiem co zrobić. Już masę płyt straciłem. ;/
     
  4. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    takie problemy mialem jak wypalalem na nagrywarce laptopowej i na plytach za 2,50,kupilem ihasa plyty verbatim i problem zniknął,sproboj na verbatimach nagrywac
     
  5. Pudzian2006i

    Pudzian2006i Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowa Sól
    nagrywam na tatanum, platinum, verbatim... wszędzie ten sam problem ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum