1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS nagrywanie na lt 3.0? philips

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arex982, Marzec 5, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,
    Planuje wysłać do przeróbki mojego xboxa(360)
    Chce go przerobić na najnowszy dash i lt 3.0.
    Aby nagrać takie gry jak FiFA 14 czy GTA V, będę potrzebował nowej nagrywarki z iHAS? Aktualnie posiadam zwykłą komputerową DVD.
    Dodam,że mój napęd w xboxie to philips.


    Mógłby też wytłumaczyć o co chodzi z grami XGD2 i XGD3 (czym się różnią itp)

    Z góry dziękuje
    Wynagrodzę za każdą pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Do nagrywania polecam ihasa 124 EU wypala kopie 1:1 jak ihas z rewizja B tylko różnią się cena i tym ze do ihasa z rewizja B trzeba wygrywać specjalny soft a do EU wlaczasz Payload Burnermax i wypalasz. XDG3 a XDG2 różnią się rozmiarem i zabezpieczeniami. Gry XDG2 nagrasz zwykłą nagrywarka

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gta 5 da rade zwykłą nagrywarka nagrać ale fife to tylko i wyłącznie ihasem bo ma zabezpieczenie Civ. Gry xgd2 i xgd3 różnią się wielkością obrazu. Obraz xgd2 ma bodajże rozmiar 7.3gb a xgd3 8.13gb

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy gry xgd3 moge nagrywać zwykłą nagrywarką?
     
  7. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak ale nie ma 100% pewnością ze zadzialaja i jest większe ryzyko bana niż normalnie

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy napęd ma coś do LT ?
    Czy na philip-sie będe musiał tylko ihas-em nagrywać?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz liteona 16d2s - wgrasz LT 3.0 i tyle.
    Możesz nagrywać zwykłą nagrywarką tak jak napisał marek.
     
  10. arex982

    arex982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Masz liteona 16d2s" Mogłby ktoś to wyjasnić ? chodzi o LT z 16xxx dash?
     
  11. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co tu wyjaśniać sam napisałeś że masz napęd philips ( philips liteon 16d2s pełna nazwa )
    Masz zwykłą nagrywarkę więc kopii 1:1 nie nagrasz gier xdg3. Kup zgodną z payload tools lub burnermax i po sprawie temat poruszany tysiące razy. Masz poradnik jak nagrać gry na LT+3.0 poczytaj do tego masz temat odnośnie zgodnych nagrywarek z payload tools ( podpowiem wersja EU świetnie sobie radzi i inni są z niej bardzo zadowoleni przy niskim koszcie zakupu ) Zamykam...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum