1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas nie da sie sflashowac.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiek058, Czerwiec 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, wczoraj bylo wszystko dobrze, gdy wsadzalem pustą płytę to miałem 8,13gb wolnego miejsca, lecz dzis, po nagraniu jednej plyty, cos jakby sie cofnelo i mam znowu 7,96gb. Ponowne wgrywanie burnermaxa nic nie daje, crossflash do 524b również nic nie dał. Proszę o rady, pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Przywróć oryginalne oprogramowanie i póżniej ponownie spróbuj flaszowac.
     
  4. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wgralem stocka ATAPI.iHAS124_B.AL0L.stock.exe, potem od burnermaxa i lipa dalej ;/ zmienialem tez porty sata i lipa
     
  5. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Najlepiej oddaj na gwarancje jeśli taką posiadasz a jak nie to zostaje jakiś sklep komputerowy
     
  6. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moze ma ktos inny pomysl? Ponowny crossflash z 524b do 124b nic nie pomogl, dalej 7,95 gb... Wczesniej sam flashowalem i bylo dobrze wiec na pewno wszystko robie ok, tylko ze cos sie jakby zacięło..
     
  7. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Najlepiej oddaj do jakiegoś serwisu samemu nie warto się bawić bo można jeszcze bardziej zepsuć napęd
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A pod jakie płyty wgrywasz FW i jakich płyt używasz?
     
  9. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pod verby i takich tez uzywam

    Coś było z windowsem i sie naprawiło, w dodatku wgrałem softa pod maxwelle i jakość nagrania lepsza od verbatimow :biggrin:

    Edytuj posty, a niepisz jeden pod drugim

    Problem rozwiązany - Zamykam #Jabar
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum