1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas nie nagrywa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wochu24, Październik 28, 2012.

  1. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam wszystkich!
    Kupiłem nagrywarkę zew. ihas 124b. Przerobiłem ixtrame burner,max na ihas 524b i po nagraniu 100 % wyskakuje komunikat : PRZEKROCZONO LIMIT CZASUSEMAFORA .

    NBA 2K13 LT 3.0

    wochu24
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Nie wiem czy dobrze zrozumiałem to co napisałeś,ale powinieneś wgrac firmware pod 124b a ty wgrałeś pod 524b tak ? Czy źle zrozumiałem ?
     
  4. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Ihas nie nagrywa

    Już tłumacze.Najpierw wgrałem normalny ixtrame pod 124b a później Ja pokręciłem :)

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Z tego co wyczytałem w googlach,to niby wina żle wgranego firmware,ale mogę się mylić.
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    przerób od nowa wedle poradnika z google i napewo bedzie smigac
     
Wczytywanie...

Poleć forum