1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS nie nagrywa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fabik02, Listopad 20, 2012.

  1. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem.. Zakupiłem nagrywarkę IHAS, wgrałem nowy firmware, ustawiłem wszystkie opcje w IMGNURN według poradnika ale zawsze przy weryfikacji, przy 50% zaczynają się schody bo wyskakują błędy sektorów.... Co robię źle ?? Próbowałem nagrać FIFĘ 13 i NINJA GAIDEN 3... Gry po nagraniu nie działają.. Obrazy przeszły abgx360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: IHAS nie nagrywa

    Zmien bufor w zakladkce I/O na 512mb,opc wlaczone i jaka predkoscia nagrzywasz


    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywam 4x, płyty mam Verbatima do 8x
     
  5. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: IHAS nie nagrywa

    A OPC wlaczone czy nie ?

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakie OPC ?? Sorki za pewnie banalne pytanie ale nie znam się na tym...
     
  7. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: IHAS nie nagrywa

    Poszukaj tutorialu na forum jak nagrywac gre pod dane L.T nie dam ci linku bo jestem na telefonie

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum