1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS pod Platinum

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Przyciskomaniak, Marzec 4, 2013.

  1. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Witam.Mam Ihas'a przystosowanego pod verbatimy a z tego co rozumiem to pod każde płyty ma być inny soft(chyba że się mylę)I moje pytanie jest takie:czy moge go sflashować używając adaptera sata>>usb ponieważ mam laptopa?:biggrin-new:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.nie mylisz sie masz na forum ustawienia w zaleznosci od media id
    2.mozesz bez problemu
     
  4. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    a mógłbyś podać jakiś link czy coś jak to trzeba wgrać bo szukam i nie widzę byłbym naprawdę wdzięczny.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozna wgra jeden plik zmodyfikowany ze bedzie pod paltyne i pod verby :) ja takowy posiadam platyna x3 ID predkosc 2,4 i verba predkosc 4x
     
  6. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Możesz dać linka do tego FW ?
     
  7. kłaku7

    kłaku7 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sorry że odkopuje ale moglibyście dać link do tych ustawień...
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: IHAS pod Platinum

    Sam to sobie zrób programem MediaCodeSpeedEdit ;-)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Na forum jest masa informacji jak nagrywać płytki platinum. Ja używam FW od kurczak80 i wszystko śmiga :)
     
  11. Johny444

    Johny444 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    A mógby ktoś wrzucić na jakis hosting FW od kurczak80 na platinum? Szukam po całym forum niestety linki powygasały;/
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wedlug poradnika i tematu soft do kazdej plyty dl ihas sam mozesz zrobic i tez bedzie smigac.
     
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pisac na PW dam pod Platyny 4 ID i Verby
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Platyny maja kilka media id nie wiem czy dziala to na jednym sofcie Zakladam ,ze tak.
     
  15. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak na jednym 3 ID pod predkosc x2,4 i jedno pod x4 plus verbatim mk-003 x4
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum