1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS ! pod usb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez x.Kac, Lipiec 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Czy moge podłączyć Ihasa do usb?? I czy moge w kompie zamienic tą nagrywarke co mam teraz na ihasa ?

    Którego ihasa wybrać?: http://allegro.pl/liteon-ihas124-04-b-ihas124b-ixtreme-burner-max-i3365893044.html#delivery
    http://allegro.pl/liteon-ihas124-19-b-ihas124b-ixtreme-burner-max-i3382724383.html
    http://allegro.pl/nagrywarka-sata-liteon-ihas124-b-x24-czarna-wwa-i3391342991.html
    http://allegro.pl/nagrywarka-dvd-rw-lite-on-ihas124-rew-b-xbox-360-i3369527918.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jasne, w kompie stacjonarnym bez problemu, w lapku tez sie da, sa specjalne przejsciowki usb.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Dziękówa , a dodałem linki z allegro polecisz mi jaką bedzie najlepiej wybrać , bo widze że jesteś ogarnięty w te klocki ;)
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kazdy ihas x24 z rewizja B bedzie ok (x to liczba od 1 do 6)
    Co do cen to sam dokonaj wyboru.
    Mozesz nabyc juz z wgranym softem pod odpowiednie plyty, jesli nie chcesz sie sam w to bawic :)

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Okej , wybiore z wgranym maxem , bo znajac mnie to rozwale nowy naped przy wgrywaniu tego ;P
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Musisz mieć prawdziwy talent żeby uszkodzić napęd przy wgrywaniu FW.


    Sam miałem 124 rev B, działał bez zarzutu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum