1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ihas - pomoc

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez xxxboxxx, Wrzesień 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam , zakupilem ihasa, i sflashowalem go wg tego tutka- X360 - poprawne nagrywanie xgd3 (modyfikacja nagrywarki) • programosy.pl , tutek jest prawie z przed roku, i teraz pytanie zmienilo sie cos jeszcze w sposobie samego flasha nagrywarki?? mam model LiteOn iHas124-XX B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Tak samo pezebiega proces flashu.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a poczym poznac czy proces flashu przebiegl pomyslnie?? i 2 pytanie, cztalem gdzies ze do roznych verbatimek stosuje sie rozne predkosci nagrywania...o co to chodzi?? nagrallem fife 13 ihasem lecz problem z brudna plyta, chociaz zagralem pierwszy mecz:D
     
  5. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wiesz, że dobrze sflashowałeś jeżeli IMGBUrn nie pyta Cię czy wykonać Overburn lub Turncate. Verbatimy z faktorem 001- wyświetla to się przed wypalniem w IMGBurnie, jak masz już płytę w środku w okienku z lewej strony- nagrywasz z 2,4x, a płyty z faktorem 003 z prędkością 4x. Możesz też rozróżnić to tym, że na płytach z faktorem 001- napisane jest 2.4x, a na płytach z faktorem 003 8x.
     
    1 osoba to lubi.
  6. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie zapytalo mnie o te opcje wiec chyba dobrze flash poszedl:D dzieki wielkie za odpowiedz wiem juz wszystko:)
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Alert Użytkownik wie wszystko


    Alert Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum