1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas-problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ferrari123, Kwiecień 23, 2014.

  1. ferrari123

    ferrari123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nagrywam na płyte GTA 5 tylko drugą płytę, mam przerobioną nagrywarke na Maxell, i nagrywam na płyte maxel, w 49 % na drugiej warstwie wywala błąd( obrazek) wczesniej nagrywałem na esperanza i była przerobiona nagrywarka i też wywalało, ale przy 44% na drugiej warstwie. W czym jest problem? pozdrawiam. View image: blad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak masz ustawiony EEPROM ?? Pod maxelle ??
     
  4. ferrari123

    ferrari123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    dla płyt DVD+R DL 8,5GB - Platinum, Maxell [RITEK-S04-066]
    ustawienia w ImgBurn i EEPROM:

    - Smart Burn - ON
    - Force Hyper Tuning - ON
    - Over Speed Writing - OFF
    - Online Hyper Tuning - ON
    - OPC - OFF
    - prędkość - x2.4
    - verify - ON
    - bufory po 512MB dla build i I/O
    - booktype dla LiteOn wybrane koniecznie: Drive(For DVD+R DL Media-EEPROM!) i ustawione na DVD-ROM i zatwierdzone

    Mniej więcej tak masz ?? OPC wyłączone ??
     
  6. ferrari123

    ferrari123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jutro bede na nowo nagrywał to sie upewnie czy na pewno te ustawienia są ustawione i wypale, jak znowu bedzie błąd to nwm ;s
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poroponuję wgrać flasha pod verbatimy/platinumy zero problemów maxell to szajs :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum