1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHAS revB problem z drugą warstwą płyty!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Imperial BoRo, Lipiec 2, 2013.

  1. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Cześć i czołem!
    Nagrałem dopiero 2 gry przy czym jedna to XGD3 a druga to XGD2. Problem pojawił się w grze XGD3. Grę można normalnie uruchomić ale gdy chcę ją zainstalować to przy 50% wyskakuje błąd. Wiem że jest to wina płyty bo nie może przeskoczyć na drugą warstwę :/
    Jeśli chodzi o XGD2 wszystko pomyślnie. Posiadam iHAS rev B z wgranym oprogramowanie BurnerMAX, na płytach Verbatim, gra przeskanowana w abgx bez błędów, a podczas nagrywania zatrzymywania.

    Moje pytanie brzmi jak poprawnie skonfigurować imgburn żeby XGD3 nagrało się prawidłowo? Korzystałem z tego poradnika jak nagrywać ale widocznie coś jest nie tak :/

    BTW.
    czy w imgburn bufer trzeba ustawić na 512MB?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Skoro wgrałeś FW pod Verbatimy to możesz zastosować się do tutoriala z tego poradnika: http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...n-one-fw-pod-wszystkie-nosniki-dvd-dl-170462/.
    FW bazuje na oryginalnym iXtremBurnerMAX.

    Ustawienia dla Verbatimów:
     
    1 osoba to lubi.
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czyli zrobić wszystko tak jak w tym poradniku co podałeś ? :>
    Sorry, ale w tym wszystkim siedzę dopiero od wczoraj.
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Dokładnie tak masz zrobić. ; )
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie ogarniam tego. :<
    Nie wystarczy tylko wpisanie tego:
    I gdzie to wpisać w imgburn ???
    EDIT:
    Tylko te pogrubione nie wiem gdzie wpisać/włączyć.
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wchodzisz w ustawienia programu.
    Tam na poszczególnych kartach znajdziesz te opcje.

    Poszukaj trochę.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Zupełnie nic.
    Z tego poradnika bierzesz tylko ustawienia do IMGBurn. ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum