1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas się nie otwiera

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez dawid813, Sierpień 2, 2013.

  1. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam kupiłem ihasa na allegro z wgranym Ixtreme Burner Max . Nagrywarka jest podłączona i wykrywa ją na komputerze , lecz nie wysuwa tacki , jedynie słychać jak coś pracuje w środku .
    Da się to jakoś naprawić , nagrywarka nowa .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Mruga zielona dioda co kilka sekund? Wykrywa ja jako 124b czy jako 524b?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. drachioo

    drachioo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podlacze sie poniewaz mam taki sam problem. Kupilem ihasa z wgranym juz burner maxem. Podlaczylem go do laptopa przez adapter i tyle. Po nacisnieciu guzika dioda swieci sie okolo 10 sec i gasnie. W systemie normalnie go widzi
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To co wyżej - widzi go jako 124 czy 524

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. drachioo

    drachioo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Zobacz czy nic nie blokuje klapki, która wysuwa nagrywarkę.
    Mi w Xbox nie chciała się wysuwać, więc wziąłem jakąś tam wazelinę i obmazałem nią cały sprzęt wysuwający nagrywarkę.
    Sprawdzisz ?
     
  8. drachioo

    drachioo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Możliwe, że sprzęt który ma wysuwać nagrywarkę chodzi na sucho i nie ma jak wysunąć.
    Weź jakąś wazelinkę i spróbuj troszkę obsmarować.

    A próbuje się otwierać przynajmniej?
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Co ty z tą wazeliną, nawet "na sucho" się wysunie.


    Tzn co? Silnik od wysuwania tacki? potrafisz określić?
     
  11. Steve Majster

    Steve Majster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    "Co ty z tą wazeliną, nawet "na sucho" się wysunie."

    Miałem 2 problemy z napędami : Jedna znajdowała się w Xbox , druga to Ihas właśnie w PC.
    Właśnie ta głupia wazelina mi pomogła, którą krytykujesz.
     
  12. drachioo

    drachioo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pierwszy post nie jest moj :p Nie slychac aby pracowal w ogole.
     
  13. kozacch

    kozacch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Mam model 124 04 B. Nagrywarka nówka, podłączona przez adapter do laptopa. Po wciśnięciu przycisku na nagrywarce, tacka nie chce się wysunąć. W menadżerze widzi ją jako 124 . Pomoże ktoś?




    EDIT: Problem rozwiązałem, podłączyłem złą końcówkę zasilającą od zasilacza do napędu
     
  14. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jeżeli wasze nagrywarki są nowe to na gwarancje do sprzedającego bo zaraz sie okaże po kombinacji że ani kasy ani użytku z ihas-a

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  15. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!! Mam podpięty ihas 124b w imgburn widzi go jako 124 b ale nie chce odtwarzać płyt ani czystych ani nagranych np. z muzka itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum