1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IHAS ustawienia

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ziomal666v, Marzec 15, 2013.

  1. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam ihasa B burnermax, pod verbatimy ten soft czy co to tam :) No i moglibyscie mi dac ss ustawień??
    A co to jest te OPC bo mam wylaczone przy nagrywaniu 2.4x zawsze, raz gdy mialem wlaczony to blad mi przy weryfikacji a teraz co chwile na wylaczonym nagrywam i zero bledow ;P
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Skoro nagrywa się dobrze to czego jeszcze chcesz?
    Żeby bluraye odtwarzać zaczęło? :)
     
  4. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra nagrywa dobrze ale czy jesli gra jakos zle nagrana to moga byc spadki fps, nagralem na verbatimie Sniper ghost warrior 2, fps 15....
     
  5. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Hehe zainstaluj na dysk/pendive jak będzie tak samo to znaczy że ta gra tak ma.
    Jutro sprawdzę u siebie jak to chodzi.
     
  6. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dysk 120 gb :) Nie ma roznicy bo sprawdzalem, zaraz Ci dam link:Sniper: Ghost Warrior 2 Gameplay (X360 HD) - YouTube
    Tutaj plynnie, u mnie akurat w miejscu 0:20 tnie, pozniej przy tym samolocie w crysisie tez mam spadki ale myslalem, ze to gra.... coś mam nie tak z konsola, pamiec podreczna nic nie pomaga;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum