1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas w nowym komputerze. Proste pytanie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xboxfan^^, Sierpień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Otóż przejde od razu do sedna wiec pytanie czy jak mialem w komputerze przerobionego juz IHAS'a to czy jak włoże go do nowego kompa bede musial go jeszcze raz przerabiac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  4. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuje za odpowiedź :).
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    soft jest w nagrywarce a nie na twardym dysku;))
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Jedyne co będziesz musiał zrobić to odpowiednio skofigurować IMGBurn. ; )
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum