1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHas z lightscribe

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Ziomex2073, Listopad 24, 2012.

  1. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem zmuszony kupić nową nagrywarkę z wiadomych przyczyn, do wiadomych rzeczy... Bo niestety posiadam NECa ND-3540A... Ale jak już kupować to coś lepszego... Tzn chciałbym kupić nagrywarkę z lightscribe... Niestety na allegro są dostępne tylko te najzwyklejsze iHas bez lightscribe... Nie namawiajcie mnie i nie linczujcie że ten głupi bajer jest mi niepotrzebny bo właśnie jest mi potrzebny... Gdzie kupić nagrywarkę żeby można było nagrać bez problemu takie gry jak: FIFA13, FORZA 4, i inne gry z zabezpieczeniem CIV(jeśli błąd, przepraszam)... Poprostu potrzebuje i już... Pomożecie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  4. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Liteon iHAS524 przecież nie ma lightscibe.... Chyba ;/

    Pewien sprzedawca oznajmił mi że iHas z rewizją B nie są już produkowane i ostatnim modelem jaki posiadają jest 124;/ Czy jestem zmuszony kupić 124? Czy poczekać aż znikną całkiem 124 ze sprzedaży i czekać aż coś C4eva wymyśli do innych nagrywarek? Czy nic raczej nie wymyśli i 124 będą najbardziej poszukiwanymi nagrywarkami?
     
  5. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
  6. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, nie pomogłeś... Co z tego że jest tutorial jak przerabiać, skoro w sprzedaży są napędy 124, 122 które nie posiadają lightscibe, a co więcej nawet po przerobieniu na 524 nie będzie lightscribe... Ja szukam sklepu który by sprzedawał iHas z lightscribe... Szukam, szukam i nie mogę znaleść... Wiec co mi z "twojej" pomocy...
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Zostaje Ci chyba tylko szukać używki ihas 624b. Albo kupić inna nagrywarkę, która nie obsługuje burner max :p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. Ziomex2073

    Ziomex2073 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo ratowac sie 124:/ albo czekac az wykupia wszystkie ihas i moze bedzie inna mozliwosc a nie tylko igas z rev.b
     
  9. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory ze odswiezam ale mam pytanie czy moge ihasem 124 normalnie wypalic plyte printable dvd dl a pozniej na innej nagrywarce z lightscribe zrobic obrazek na juz nagranej plycie ??
     
  10. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    płyt do nadruku nie używa się do LS, więc nie.
     
    1 osoba to lubi.
  12. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wlasnie chodzilo mi o lightscribe nie printable pomylilo mi sie:) tylko nigdzie nie dostane plyt dwuwarstwowych ls...
     
  13. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    skoro nie ma płyt DL z LS to pupa. nie przeskoczysz w ten sposób.
     
  14. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    znaczy sie sa takie np na ebayu, albo w polsce byly takie verbatimy ale teraz nigdzie nie widze ich;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum