1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas z Portalu aukcyjnego. czy to mozliwe??? :O

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez adasku, Październik 1, 2013.

  1. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    Kupiłem w sieci ihasa 124b coś tam coś tam, i kolo powiedział mi, ze nie musze kombinowac z ustawieniami media id dla plyt, bota nagrywarka nagrywa naverbach,platynach ,czy tez esperanzachbez ustawiania.
    prawde mówi,jest coś takiego możliwe???
    narazie nagralem pes14 bez kombinowania pod lt.2.0 i smiga az milo, instaluje sie rowniez ^^ teraz nagrywam fifke14 na esperanzie i zobaczymy(laptop+ihas na adapterze).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    aha! pes14 nagrany na platinum
     
  4. xboxforu

    xboxforu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    fifa nagrana na esperanzie równiez smiga i sie instaluje!
    czyli moge nagrywac na jakich plytach,i kiedy kurna chce, tak?
     
  6. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    prosiłbym o zdanie "fachmenów" z xboxforum ;)
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    zmodyfikował soft pod konkretne id płyt wiec jest to jak najbardziej możliwe, nagrywaj tak jak ci napisał czyli na platinum, esperanza, verbatimy. Nie pisz post pod postem.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. adasku

    adasku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Giebułtow, Dolnośląskie, Poland, Poland
    ok, a Ty poproś o miano Admina ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum