1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas zmiana płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JlBFULL, Luty 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Siema Wszystkim kupiłem Ihasa 124-19 B chyba jakos tak, wgrałem burner max'a wszystko ok ale na verbatimach(MKM00300). Wchodziłem na stronkę tą po ang jak zmienic płytę ale ni mam bładego pojęcia jak?Mam na mysli zmianę na płytę Omege czy jest taka możliwość? Proszę Was o dokładny poradnik po POLSKU a nie odsyłanie mnie gdzieś indziej, może być jakiś filmik.Pozdrawiam.Dzięki z Góry ;)

    P.S.
    Może źle sie wyraziłem chodzi mi o media albo disc id przy ihas żebym nie musiał kupować verbatimów tylko omegi ktore są tańsze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wrzuć płytę do nagrywarki i odczytaj MEDIA-ID, podeśle ci na priv plik którym masz flashnać swojego iHAS'a
     
  5. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Zrobiłem według poradnika od ~adam34689 ale jest jakiś sposób na spr bez marnowania płyty ?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    a co dokładnie chcesz sprawdzić ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie da się. Upewnij się, że wybrałeś odpowiednie Media ID.
     
  8. JlBFULL

    JlBFULL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Inowrocław
    Dobra nie ważne, dziękuje Wszystkim za pomoc.Temat zamknięty,Pozdrawiam ;)

    P.S.
    Do !ESLORD ta wiadomość jest już nie ważna
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum