1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Witcher93, Kwiecień 11, 2012.

  1. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    Witam!
    Mam taki problem z nagrywarka Ihas 124b wgralem do niej fw i nagrywalem zgodnie z tym poradnikiem
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tu...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    i wypalalem mw3 potem probowalem nba ale moj problem wyglada tak ze gra nagrywa sie do 100% wszystko ok ale naped sie otwiera i po sekundzie zamyka i img burn znowu zaczyna nagrywanie tego samego-.- nagrywa sie teraz juz do 49% i wyskakuje error a na plycie 0 sladu nagrywania
    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    to drugie to weryfikacja nagrania w stosunku do obrazu
     
  4. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    ale czemu do 49 procent dochodzi i staje?
     
  5. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    staje czy błąd. Bo jak staje to zmienia warstwę
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    staje bo zapis jest nie zgodny z obrazem czyle nagralo sie z bledem
     
  7. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    a co moge z tym zrobić?
     
  8. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    z jaką prędkością nagrywasz ?? zmieniłeś ustawienia w img brun w zakładce write ? wybrałeś swoją nagrywarkę ?
     
  9. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    wybralem wszystko,z predkoscia 2.4x
     
Wczytywanie...

Poleć forum