1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas124-19b Porada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez torus, Styczeń 29, 2013.

  1. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    http://xboxforum.pl/ihas-241/tutorial-ixtreme-burner-max-flash-lite-on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/

    Witam wlasnie odberalem moja nagrywarke i czy jak zrobie wszystko z tego tutoriala bd mogl normalnie nagrywac gry XGD3 czy jeszcze cos trzeba zrobic.
    gry bd nagrywal na plyty PLATINIUM
    Gdyz w tutorialu do nagrywania LT3 pisze :
    Moj dash jest wyszy od 13604 mam 16202 jak dobrze pamietam. Czyli oprocz wgrania Ixtreme Burner Max-Flash Lite ON IHAS rew. B pod plyty PLATINIUM bd musial wgrac LT MAX ??

    Jak tak to jakies podpowiedzi jak to zrobic, lub link z forum bo tego nie znalazlem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miki03022

    miki03022 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    1 osoba to lubi.
  4. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    I zrobilem wszystko jak wyzej. I bład w weryfikacji przy 49%
    [​IMG]

    Moje plyty to Platinum (CMC MAG-D03-64)
    Czytalem juz ze jest z nimi problem.

    Czy to moze byc blad przez obraz abgx
    [​IMG]

    Co i jak zrobic zeby dzialalo
    Ustawiłem w eppromie tak Force HT: No, Online HT: No, OverSpeed: No, SmartBurn: Yes
    oraz zmieniłem z SPTI na Elby, bufor na 512 mb, OPC włączone, prętkość nagrania x4.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    te id ciezko opanowac jakie ustawienia gdzies byl temat raz dzialaja raz nie , to co zaznaczyles to zaden blad w abgx wszystko dobrze
     
    1 osoba to lubi.
  6. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Czyli najlepiej *********c te plyty i kupic verbatimy ?
    Tam chyba juz nie ma zadnych problemow z tymi plytami i ich rodzajami ?
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Moim skromnym zdaniem nie ma konieczności kupować Verbatimów,ja pale na Platinumach na ihas 124 B ze zmodyfikowanym FW pod platinumy i to tej pory nie zespól ani jednej płyty.Dodam ze Fw pod platinumy również dobrze wypada na Verbatimach wiem z doświadczenia, nie wiem jak jest z innymi nośnikami.
     
    1 osoba to lubi.
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz zmienic poprostu sklep i trafic na inne id sprawdzone to r10-65 r12 i riteki s04-66 na nie mam ustawienia jakbys chcial sprawdzone dobrze sie palą a co najwazniejsze sa trwale i gry smigaja ja nie narzekam , też pale na ihasie zobacz w komputronkiu tam sa po 30 zl za cake x10 i r10-65 sie trafiaja najczesciej , ja teraz trafilem na riteki 1 raz od kiedy nagrywam
     
  9. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    W koncu udalo mi sie nagrac plytke ... Ale nie do konca
    Podczas nagrywania 0 bledow wypalanie jak i weryfikacja przeszla spokojnie.

    Ale po wlozeniu plyty do napedu pojawia sie problem gdyz pokazuje mi DYSK Z ROZNYMI MULTIMEDIAMI ...
    Nie wiem czemu raz udalo sie to plyte przeczytac ale wyskoczyl blad przy 41% instalacji.

    CO MA ZROBIC TERAZ ??
     
  10. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Tak jak Ci mówiłem, musiałeś wybrać iso przy nagrywaniu a nie plik DvD.
     
  12. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    kamilos ms z calym szacunkiem ale wybieram plik DVD.
    1plyta nagrala mi sie dobrze ale nie moge zainstalowac 2 za to znow blad w weryfikacji
     
  13. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    A możesz z niej grać normalnie??Ja tam mam w nosie tą weryfikacje mam odznaczoną i wszystkie gry działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum