1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHAS124B - Błąd weryfikacji przy 50%

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez PISAK89, Styczeń 24, 2014.

  1. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pewien problem. Próbowałem nagrać AC IV lecz przy 50% weryfikacji wyskoczył mi taki oto błąd: https://imagizer.imageshack.us/v2/672x663q90/838/7po6.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie płyty używałeś , jak był ustawiony EEPROM ??
     
  4. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W eeprom smart burn tylko ma byc "On" i przed nagraniem czyszc opc.
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4
     
  7. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha czyli osobno musze sciagnac program eeprom utility? :)
     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Nie to jest w ustawieniach img burn! Ikona ustawień zaawansowanych w oknie nagrywania na prawo od writespeed!
    Ja mam tak:
    Force hyper tuning enable
    Online hyper tuning disable
    Over speed disable
    Smart burn enable
    I zrobione clear opc i wszystko śmiga!
    Naturalnie layerbreak na sztywno dla xgd 3! I włączone opc! Prędkość tylko i wyłącznie 2.4!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja ustawiam przez eeprom utility i wszystko hula , nic nie ustawiam w img.
     
  10. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Jak Kto woli! Whatever! Najważniejsze że chodzi jak burza!

    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
  11. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok ustawilem wszystko tak jak opisal bld. Teraz mi pisze ze nie ma wystarczajacego miejsca na plycie :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum