1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

iHAS124B na iHAS624B

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ppa1991, Marzec 16, 2014.

  1. ppa1991

    ppa1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam chciałem zmienić soft w moim ihasie 124b na iHAS624B zgodnie z tutkiem podczas wyszukiwania aktualizacji mam różne wersie do wyboru np. AL0S AL0R AL0Q
    HTML:
    http://www.firmwarehq.com/drive.php?inq=ATAPI%20iHAS124%20B&chk=211
    a nie mam pojęcia jaką wersie nagrywarki posiadam na nalepce znamionowej nigdzie nie pisze jak sprawdzić która wersie aktualizacji wgrać ??
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na naklejce powinno pisać jaka jest wersja softu.
    Nie kombinuj z tym IHAS'em bo Ci przestanie nagrywać dobrze płyty.
     
  4. ppa1991

    ppa1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie o to chodzi ze kiedyś miałem slima i nagrywałem tym ihasem ze 100% sukcesem, pożyczyłem go koledze i od niedawna zakupiłem fata bo slima opchnąłem nie chcąc stracić dowiedziawszy się o xbox one. No i wracając do tego co chciałem napisać kupiłem tego fata wypaliłem 7 płyt z różnymi poradnikami i **** jedna wypalona płyta działa ale nie da się jej zgrać i zacina się po jakimś czasie, parę płyt nagrało się w 100% ale wcale nie działa a kilka przy 50% wywaliło błąd. Coś jest z nagrywarką robiłem jakieś tam cuda z programem Kprobe 2 przez 50% to IP czy jakoś tak wskazywało 16-20 na 51% dowaloło na 900 i po 52% znowu spadło na 16-20 i nie wiem co mam robić
     
  5. ppa1991

    ppa1991 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie widzę by gdzieś pisało na temat softu oto fotka [​IMG]http://postimg.org/image/xsmx18oah/
     
Wczytywanie...

Poleć forum