1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ihas124DU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chemik21, Luty 11, 2013.

  1. Chemik21

    Chemik21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupilem nagrywane liteon która miała nagrywać gry na xbox,tak twierdził sprzedawca. Na podstawie forum wiedziałem ze wskazana jest nagrywarka z rewizji B. Ku mojemu zdumienia nagrywarka ma końcówkę DU nagralem 3 gry wszystkie działają bez problemu. Przed zakupem sprzedawca twierdził ze nagrywarka jest już przerobienie do nagrywania. Moje pytanie brzmi czy tym modelem nagrywarki da sie bez problemu nagrywać gry na xbox?
    Dodam tylko ze przy nagrywaniu fify 13 wyskoczyla opcja Truncate- czego byc nie powinno, co powinienem zrobić?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Powinieneś kupić rev.b......
    Możesz próbować z oprogramowaniem payload (wszystko jest na forum, poszukaj) ale wątpię, żeby to zadziałało.
     
  4. Chemik21

    Chemik21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i pięknie nie spytałem sprzedawcy czy nagrywarka ma Rev.b
    zapewniał ze nagrywarka jest przygotowana do nagrywania gier na xbox bez problemu
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Ihas124DU

    Ale ihasy działają dobrze z payload. Więc użyj burner max payload i będzie smigac.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Chyba kupiłem tą samą nagrywarke co ty wszystko ladnie napisane a sie okazało ze to Ihas 124-04 DU napsailem do goscia i przysalal njakies linki co i jak w weekend poproboje :p
     
  7. BoonRevo

    BoonRevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Dexter ja próbowałem swoim ihasem 124-19 B za pomocą Payload Toola nagrywać i nie weryfikowało mi całości, tylko do zmiany warstwy. Dopiero po przerobieniu nagrywarki zaczęło normalnie nagrywać...
     
  8. Emil1120

    Emil1120 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem tą nagrywarką już jakieś 10 płyt ( BurnerMax + IMGBurn) i tylko 2 płyty przeszły mi weryfikacje pomyślnie reszta to błędy przy 49%,44% albo 30-kilka % nie wiem co z tym zrobić sprzedawca też mnie zapewniał że da się na niej nagrać i miał racje ale co z tego jak weryfikacji nie przechodzi chyba że mam coś źle ustawione a moje ustawienia to:
    Ustawienia ImgBurn: domyslne jakie mamy przy instalacji 2.5.7.0, zmienione tylko te ponizej (wg zalecen forum):
    - zaznaczony "Perform OPC before write" Tools->Settings->Write->Page 1
    - zmieniony na 512MB "Buffer Size" Tools->Settings->I/O->Page 2
    - zmienione wg zalecen Team-Xecuter:
    Force Hypertuning - Enabled
    Online Hypertung - Disabled
    Smartburn - Enabled
    Overspeed - Enabled
    OPC history - Do not clear
    - ustawienia sa w Tools->Drive->Change Advanced Settings.

    Jeśli coś jest nie tak albo ktoś wie jak sobie z tym poradzić to przosze pomóżcie bo już mi szkoda kasy na kolejne zmarnowane płyty (Verbatim DVD+R DL).
    Pozdrawiam
     

Poleć forum