1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Iiyama E2003WSV a xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateuszek77, Styczeń 30, 2010.

  1. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Witam!
    Ostatnio kupiłem xboxa 360 i na codzień mam podłączonego do Sony Bravii 40 cali. Niestety telewizor ten wisi w salonie i nie zawsze jest możliwość grania.. szczególnie wieczorem..
    W pokoju przy komputerze posiadam Monitor Iiyama E2003WSV : iiyama i chciałbym do niego podłączyć xboxa. Tylko teraz jak to zrobić jak w monitorze nie mam gniazda HDMI? i czy jak juz to podlacze to obraz bedzie ladny czy porównywalny z normalnym tv 60Hz ? Jak się będzie grało na 20 calowym monitorze?
    Chcialbym uzyc do tego switcha zeby nie bawic sie z kablami itp.. tylko nie wiem jaki ten switch..
    mile widziane linki z allegro co jest mi potrzebne zebym mógł odpalic xboxa na monitorze:)
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robisz tak. Kupujesz kabel VGA [aby móc podłączyć Xboxa do Monitora] Ale tutaj pojawia się problem bo będziesz miał takie czarne paski [ +/- 3cm ] niezależnie na jakiej rozdzielczości bd grał [tak myślę]. Sam chce kupić właśnie switcha i polecam tego

    XBOX360 / PC VGA SWITCH - ROZGAŁĘŹNIK VGA * * * (862110210) - Aukcje internetowe Allegro Też takiego chce kupić, ale skończyła się licytacja i trzeba czekać na odświeżenie ;) pzdr!
     
  4. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A co zrobic zeby nie bylo tych paskow i zeby wzsystko dzialalo jak nalezy?
     
  5. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz mieć monitor o formacie 16:9 . Ale powiem Ci, żę na 16:10 będzie przeskalowany, ale bd bardzo dobrze wyglądał !:)
     
  6. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  7. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Too jak to jest mozliwe ze jedni mają jakies paski a drudzy niee :D
     
  8. Everybody

    Everybody Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeden facet z forum ma taki sam monitor i na forum odpisał mi, że ma właśnie takie paseczki, może to od rozdzielczości zależy, nie wiem ^^
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    zależy od formatu ekranu:
    16:10 są paski
    16:9 nie ma pasków
    ten monitor ma ekran w formacie 16:10 więc jak ustawisz natywną rozdzielczość np. 1680x1050 będziesz miał paski,ale obraz będzie najlepszej jakości
     
  10. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    A nie da się jakoś ustawic 16:9 ?
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    możesz ustawić rozdzielczość 1280x720,nie będzie pasków ale obraz będzie przeskalowany i rozciągnięty trochę w pionie,zamiast koła będzie jajo:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum