1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ikonki zdjęć gier xbox 360 rgh lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elekton, Grudzień 21, 2014.

  1. Elekton

    Elekton Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, z góry pragnę dodać, że w tych sprawach jestem nowiciuszem, także pragnę przeprosić za jakość zdjęć na konsoli, ale były wykonywane telefonem poniważ nie mam odpowiednich sprzętów lub nie wiem jak sprobić tam ss.


    Kilka dni temu kupiłem właśnie tą konsole i zaczęło się od tego że był far cry 4 z ikonką i wgl. tylko nie chciał odpalać tylko z dysku przez default.xex ( czy jakoś tak ), ale ikonka była tylko nie chciał odpalać. Postanowiłem ściągnąć sobie assasin's creed rouge, po ściągnięciu z serwisu chomikuj rozpakowałem go i wyglądało to mniej więcej tak [​IMG]
    ( ten plik win rar to tak naprawdę jest iso.) skonwertowałem to programem Xbox_Backup_Creator_2.9.0.425 i wyglądało to mniej więcej tak
    [​IMG]. Robiłem wszystko według tego poradnika https://www.youtube.com/watch?v=8baxx4GmgPI i efekt był taki:
    [​IMG]
    [​IMG]


    po kliknięciu aby grać przenosi nas do gry, tak jak wspomniałem wcześniej w far cry nie mogłem grać tak jakby z ikonki tylko musiałem z folderu. Może nie wgrałem jakiegoś pliku ? Proszę pomóżcie.
    Pozdrawiam i liczę na odpowiedź :)

    Edit:

    Oto zdjęcia z far cry [​IMG] [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie masz netu w konsoli, w lewym dolnym rogu masz mieć adres ip, a masz N/A...
     
  4. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli nie znajduje to możesz ja dodać ręcznie przez przeglądarkę ;) instrukcje masz na forum
     
  5. Elekton

    Elekton Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogłbyć poddać linka ?

    Edit:

    A jeszcze prosze wytłumacz mi jak dla far cry 4 było wszystko i opis i zdjecie ale nie działał a teraz nie ma opisu i zdięcia i działa ;O

    Edytuj swoje posty,nie pisz jeden pod drugim: #Jabar
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie umiesz poszukać ??

    Masz:

    http://xboxforum.pl/artykuly-196/reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/
     
Wczytywanie...

Poleć forum