1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ile czasu sciaga sie gra ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez seba1824, Styczeń 11, 2013.

  1. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , kupilem gre crisis 2 do sciagniecia na dysk 5,5gb . Wpisalem kod , i zaczelo sie sciagac . Sciaganie zaczalem o 8 rano i jest dopiero 40% , moje łacze to 4mb/s. Moje pytanie brzmi , czy to normalne ze tak dlugo sie gra sciaga ? ile u was trwa pobieranie gier ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    no to to jest norma :) a jeżeli chcesz żeby gra się sciagała a konsola była wyłączona to na padzie środkowym przycikiem do interfejsu przytrzymaj go i daj wyłacz konsole :) tylko nie wyłacz ją tym przyciskiem na konsoli :) dioda ta na konsoli powinna tak "oddychać" tzn migać :p
     
  4. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , dzieki za info . Wylaczylem konsole jak pisales i nie miga zadna dioda ?! Konsola sie wylacza calkowicie nie jest na czuwaniu ...
     
  5. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    a jaka to wersja konosli? to w ustawieniach interfejsu musisz ustawić :) ja zawsze jak miałem oryginalny dash ściagałem demowki wyłaczałem konsole na noc wbijam rano i pobrane :)
     
  6. seba1824

    seba1824 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja slim. Jeszcze mam pytanie , czy mozna pilotem od TV sterowac w menu konsoli ? wiem ze taka opcja jest w ps3
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Boże, widzisz i nie grzmisz...
     
Wczytywanie...

Poleć forum