1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ile FPS-ów wyciągają wielkie Tytany na Xboksie 360?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Kwiecień 8, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]



    Wczoraj mogliśmy zobaczyć jak prezentuje się Titanfall na siódmej generacji od Microsoftu, a teraz możemy przyjrzeć się dokładnie jak radzi sobie ta produkcja z ilością klatek na sekundę! Jesteście ciekawi czy Xboksa 360 daje radę? Zapraszamy!

    Muszę się przyznać, że przed zobaczeniem tego materiału nie wierzyłem, że ta gra na siódmej generacji będzie prezentować tak wysoki poziom. Jak widać twórcy z Bluepoint Games wykonali kawał świetnej pracy tworząc tę wersję.

    Według raportu średnia FPS-ów na ekranie to około 46, jednak jak możecie zobaczyć – w trakcie rozgrywki liczba klatek na sekundę skacze od 60 do nawet poniżej 20. Mimo wszystko produkcja w różnych momentach – podczas normalnych starć, w Tytanach, czy też podczas bezpośredniej walki – prezentuje się naprawdę dobrze.

    Warto wspomnieć, że gra otrzymała opcję stałych 30 klatek na sekundę.

    Myślę, że posiadacze Xboksów 360 ze spokojem mogą wyruszyć w piątek do sklepów po swoje kopie Titanfall.



     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Widać, jak dobrą konsolą jest X360 ;)
     
  4. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo mają opanowane to po tyłu latach a druga sprawa xbox 360 ma średniowieczną grafike co ty porównujesz....
     
  5. CiasteczkowyPotwor

    CiasteczkowyPotwor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Fajnie fajnie, miło widzieć, że stare konsole, a w szczególności xbox, potrafią jeszcze zaskoczyć. Myślę, że to też pokazuje nam to, że nie powinniśmy tak skazywać obecnej generacji na klęskę, bo jak widać jeśli włoży się w coś odpowiednią ilość pracy to można uzyskać świetny efekt.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    działa ładnie, nie ma takich spadków które by uprzykrzyły grę
     
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Ale to nie był sarkazm :) Według mnie x360 dostał rewelacyjną grafę, która do dzisiaj spełnia swoje zadanie.
     
  8. djcsm

    djcsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Czestochowa
    Ujme to dosadnie...
    Aizen30 - jak ogladasz "swierszczyki" to patrzysz na firanki w oknach, kwiatki na parapetach czy na pierwszy plan?

    (powstrzymalem sie od mocniejszego sformulowania...)

    IMHO giery na X360 trzymaja poziom. A liczy sie glownie grywalnosc a nie to ile cukierkow nawrzucaja w detalach... Dla detali i jakosci grafy mozna sobie wlaczyc LA Noir, gdzie mamy dosc konkretnie odwzorowana mimike twarzy itd...
    Chcecie sie strzelac w fotorealistycznej grafice? Sciagajcie rurki, zakladajcie drelichy, kostka na plecy... poczekajcie na pobor do woja, zgloscie sie do NSR albo po prostu zgloscie sie do armii zawodowej. Tam mozna strzelac w rozdzielczosci i detalach jakich nie odda wam zadna konsola i TV. :)
    Ja fanem strzelanek nie jestem, ale rozpieprzaja mnie komentarze z takim hejtem. To po cholibke kupowaliscie X360 jak wam grafika nie pasuje? Za gowniarza gralo sie na pegazusie czy amidze, mozna bylo policzyc piksele, ale radocha byla wieksza niz z niektorych obecnych tytulow.

    Co do samej giery - dobrze, ze jeszcze wyciskaja soki ze sprzetu :) moze X360 jeszcze pociagnie ze 2-3 lata.
     
    1 osoba to lubi.
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Na pewno pociagnie i będzie wspierany

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Striker57

    Striker57 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    WrO
    Orientuje się ktoś czy nie mając dysku mogę zagrać w Titanfalla? Mam pendrive 32 GB.
     
  11. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bez dysku niestety nie zagrasz. Przed chwilą sprawdzałem to i niestety grać nie mogę

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  12. Striker57

    Striker57 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    WrO
    "Kupujący pochwalił się nimi w sieci, stąd pewność, że aby zagrać X360 będziemy potrzebowali min. 1 GB wolnego miejsca na dysku twardym, tudzież pamięci flash. To przymusowa instalacja, której nie można uniknąć."

    To już sam nie wiem... tutaj napisali, że pamięć flash może być :-/
     
  13. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie może być pamięć flash bo ja włączam grę to zaraz wyskakuje komunikat ze potrzebny jest dysk twardy dlatego już sobie na allegro dzisiaj kupuje jakiś dysk twardy

    Wysłane z telefonu przez Tapatalk
     
  14. bigone

    bigone Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mysle ze to troche dziwne rozwiazanie ze gra wymaga instalacji na dysku tekstur hd a nie pozwala zainstalowac plyty na dysk. W efekcie czego moj siedmio letni xbxox w trakcie gry chodz glosniej niz tytan z gry :) Orientuje sie ktos czy autorzy pracuja nad poprawa tego bledu?

    Wysłane z mojego Monster X5 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum