1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ile napęd pociągnie/pożyje?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darnokPL, Styczeń 5, 2011.

  1. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Tak jak w temacie.
    Na początku nie mam zamiaru dokupywać dysku więc pytam:
    Ile taki napęd pociągnie czytając grę z płyty bez instalacji jej na dysku?
    Czy to powoduje jakieś straty w grach np. w gta iv będzie brakowało jakiś aut?
    Jak długo dziennie mogę grać na "samym napędzie"?
    Czy po prostu nie ma z tym problemów i nie trzeba się oto martwić :)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Dlugo.
    2. Bedzie powodowalo dluzsze doczytywanie tekstur.

    3.Nie ma ograniczen.

    Nie martw sie, w razie czego masz gwarancje.
    Jezeli masz jakiegos pendriva to mozesz na razie z niego korzystac jak z dysku.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  4. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Ale przecież pen ma USP 2.0, a wiesz jakie to jest "szybkie" :D
    A mogę podłączyć dysk przenośny 320gb? Ile mi wykryje pamięci w slim oraz arcade?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli chcesz z niego sluchac muzyki/ogladac filmy to wykryje cala pojemnosc, ale jezeli beedziesz chcial go podpiac jak dysk konsoli to max. 16GB.
    A poza tym dysk tez podepniesz pod USB, wiec na to samo wyjdzie :p
    Starczy spokojnie, lepiej nawet niz z plyty.
     
  6. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dysk jest dla wygody nie trzeba słuchać konsoli tylko lekki szum
     
Wczytywanie...

Poleć forum