1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ile plomb ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Pszczoła, Lipiec 17, 2010.

  1. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ile x360 ma plomb ?? dzisiaj przylapalem mojego siostrzeńca jak grzebie cos w konsoli. Odpiął przedni panel i zdrapal jakas folie aluminową która znajdowala sie miedzy slotami na karte pamieci. Co to było ? plomba ? ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Tak plomba od napędu.
     
  4. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    czyli teraz mi go nie przyjmąw M$?
     
  5. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    raczej Ci go przyjmie ;) . Jedyne wyjście teraz ... to znaleźć kogoś kto przerabia konsole bez utraty gwarancji ;)) i kupić od niego "plombę" i dać najlepiej jemu żeby przykleił ;) . :whistle:

    ale nie jestem pewien czy nie przyjmą ... niech ktoś doświadczony odpowie ;) :DD
     
  6. zlewozmywak

    zlewozmywak Banned

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mława
    Daj zdjęcie jak to wygląda
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jak nic nie było grzebane oprócz tej plomby to załatw sobie ją i przyklej, wtedy powinni ci przyjąć.
     
  8. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    cyfrówka mi sie spieprzyła a na komórce nie widać. Normalnie zdrapal to srebrne cacko.

    EDIT: Nie wiem skąd taka zal;latwić .. :)
     
  9. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    allegro, bez tej plomby nie przyjma ci konsoli na gwarancje
     
  10. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jak chcesz to moge ci taka sprzedać powiedzmy, że 10 zł + wysyłka. Jutro dam ci foto, bo i tak nie mam już gwarancji.
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Pewnie chodzi o taką plombę:

    http://i47.tinypic.com/2wc2lb8.jpg


    Ona łączy napęd konsoli z koszyczkiem, w poprzedniej konsoli jej nie miałem ale za to miałem plombę papierową pod panelem. Teraz mam wszystkie plomby odklejone na papierku.

    Taką plombę to na allegro możesz znaleźć albo na forum, jak ktoś chyci bana to plomby zdejmuje i sprzedaje bo po co mu :).
     
  12. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @komran ale po samym zdjeciu facepleatu nie da sie tego zerwac - mu pewnie poszla ta srebrna z napisem microsoft
     
  13. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Tutaj fotka: (kliknij to się powiekszy)
    [​IMG]
     
  14. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Przecież to nawet nie służy jako plomba. Zabezpieczenie antystatyczne. Jeżeli naderwał to przyklej z powrotem. Nic nie zrobią za to.
     
  15. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Oto chodzi ,ze ja zdrapał kompletnie i szybko wyrzucił -.-
     
  16. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    To jak kupujesz ? Bo mam już kupce drugiego, tylko, że nie z forum.
     
  17. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    kubie.. Tylko to jest plomba ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum