1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ile wat xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Peiha1990, Maj 9, 2010.

  1. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jak sprawdzic ile wat ma xbox jak karton mam od wogole jakiegos innego xboxa?? z tylu na wejsciu na zasilanie tam do góry mam 12v to bedzie 150wat dobrze mowie czy nie? data produkcji konsoli 2008-08-02
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Napisz jaśniej o co Ci chodzi :)
    Na zasilaczu masz :)
    płyta główna w Xbox 360 a zasilacz:
    Xenon/Zephyr (16.5A) 203W
    Falcon (14.2A) 175W/203W
    Jasper (12.1A) 150W/175W/203W
     
  4. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o to ile mam watowego xboxa?:) czy 150 czy ile chodzi mi o to jakie mam to chlodzenie i jaka plyta glowna czy jaspera czy nie?
     
  5. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Koledze pewnie o to chodzi jaki zasilacz zaadaptować pod xboxa swojego tzn czy falconowy (175w) czy jaspera (150w)..
    Musisz sie dowiedzieć jaką masz wersje konsoli ale z daty produkcji wynika że to jeszcze falcon wiec 175w.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    sprawdzisz to po amperażu konsoli masz wyżej :)

    płyta główna w Xbox 360 a zasilacz:

    Xenon/Zephyr (16.5A) zasilacz 203W
    Falcon (14.2A) zasilacz 175W/203W
    Jasper (12.1A) zasilacz 150W/175W/203W
     
  7. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 14.2 czyli falcon czesto w tej konsoli wystepuje rrod czy nie?
     
  8. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Dosyć często. Trochę rzadziej niż w Xenon/Zephyr'ach ale jednak często.
     
  9. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    roznie to bywa
    brat ma juz z rok i mlucji we wszystko
    takze kwestia szczescia
     
  10. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no rozumiem dobra dobra oby dzialal jak najdluzej. ;)))
     
  11. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie to kwestia szczęścia. Jeden mój kolega gra już dobry rok i nic,a drugi przez ten sam okres czasu już w drugiej konsoli musiał wysyłać do serwisu. Powodzonka:)
     
  12. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    postaw w pionie
    naped jednak troche sie gzeje
    tak bedzie lepiej odprowadzac cieplo
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Częściej Falcon pada na E74.
    Ja mam Falcon-a już rok i żadnych problemów z nim nie miałem. A gram na nim 4-5 godz. :) Jak masz w dobrze wentylowanym miejscu to będzie ok.
     
  14. kogut

    kogut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podaj link do tego bo znalesc nie moge:( a jak gram w gry z dysku tov konsola wydaje mi sie ze mniej sie grzeje prawda to???
     
  16. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aaa mam hehe musialem w link kliknac sorry ale u mnie konsola lezy:)
     
  17. kadek05

    kadek05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i faktycznie ten sposób chroni przed tymże błędem? jest to jakoś udowodnione czy tylko ktoś podłożył i u niego nie wyskoczył i mówi,że zapobiega?
     
  18. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
  20. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dlaczego? to kosztuje 10zł czyli w sumie taniocha a co nie pomoze w chlodzeniu xboxa?
     
  21. Peiha1990

    Peiha1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a po drugie ja to mam bo mam to w laptopie i ********** chlodzi tak naprawde wiec jak moze to bylo by dobrym roziwazaniem?>
     
Wczytywanie...

Poleć forum