1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

IMG Burn błąd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacuqer, Luty 6, 2010.

  1. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i mam taki problem ponieważ zaczołem nagrywać grę programem img burn i przy 7% wyskoczył mi błąd tak jak u kolegi http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/fifa-2010-xbox-360-czy-da-sie-dograc-komentatora-pl-43340.html i nie wiem co dalej.A wcześniej jakieś 2-3 tygodnie temu normlanie mi nagrywało bez problemów. Aha i nagrywam na płytach verbatim dvd+r dl 8,5 GB
    Proszę o szybką pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    kiepska partia plyt, nagrywarka szwankuje lub zamulony system. Tez tak mialem -format i reinstalacja windows pomogla.
     
  5. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dzięki :) A teraz zauważyłem że maclogan też miał taki problem i teraz używa clone cd a może bym spróbował z tym clone cd co wy na to jak myślicie to coś zmieni ?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprobuj to sie przekonasz
     
  7. lazyeye

    lazyeye Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    ja bym spróbował ściagnąć inna wersje imgburn, ewentualnie dvd decrypterem spróbuj nagrac, swoja droga nigdy mnie nie zawiodl jeszcze decrypter
     
  8. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    jak nagrywacie na laptopie sprobujcie docisnac naped, u wielu osob widzialem taki blad,ze czasami naped od wibracji nie lapal i wyskakiwal blad,wystarczylo solidnie pchnac,pozdrawiam
     
  9. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Sprubuj nagrać XBC powinno pomóc!!
     
  10. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy mógłby ktoś mi podać dokładną instrukcje nagrywania programem XBC?
    A i nie nagrywam na normalbnym komputerze:/A jak spróbowałem Clone CD nie nagrało również :/
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  12. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    A co w Xbox Buckup Creator jest do opisywania? Zakladka Write -> z lewej strony wybierasz "Xbox360" -> Start -> Wybierasz iso i predkosc zapisu i sie nagrywa

    Ani razu nie wyskoczyl mi blad przy nagrywaniu tym programem, naprawde polecam!
     
  13. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki właśnie będę próbował :D . oby działało bo jak nie to 3 verbatimka pójdzie...... w pole .
     
  14. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    E mam wybrać plik .iso czy .dvd? :D
     
  15. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli używasz imgburn lub clonecd to wybierasz plik *.dvd jeśli nagrywasz XBC to plik *.iso .
     
  16. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje bardzo :) mimo że MrKilljoy napisał że plik .iso chciałem się upewnić :) w końcu szkoda płyty :)
    Ej błąd jakiś wyskoczył jak nagrywałem :/ sami zobaczcie : http://img341.imageshack.us/img341/9066/chokobons.jpg czy przez to może mi gra nie działać na x360?
     
  17. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sprawdz lepiej programem abgx360 i wtedy daj screena . Błąd PFI może oznaczać spaczowaną grę i jeśli tak ma być to OK , patrząc na zdjęcie z XBC niewiele wiadomo . Zrób sprawdzanie w abgx360 i daj screena .
     
  18. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    W abgx jest wszystko OK . Teraz albo paczujesz tą grę do takiego wave jakie potrzebujesz lub jeśli masz ix 1.61 to tylko nagrywasz lub jak masz 1.6 to używasz przed grą płyty z activate.iso
     
  20. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Sprawdzanie obrazow w XBC jest dosc niepewne, najlepiej sprawdzaj zawsze ABGXem [sam sie o tym przekonalem], za to w nagrywaniu plytek jest najlepszy :D
     
  21. Kacuqer

    Kacuqer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha spoko dzieki. A teraz mam takie pytanko czy jeśli przy grach np. call of duty 2 modern warfare mam uzywac activate.iso to czy to onzacza ze posiadam ixtreme 1.6 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum