1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Img Burn Szybkość nagrywania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lulek321, Wrzesień 9, 2010.

  1. lulek321

    lulek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem i nie bardzo wiem o co tutaj chodzi.Przy nagrywaniu Iso w programie Img burn ustawiam sobie prędkość 1x po czym naciskam start. Program wypala płytę ale nie 1x tylko nawet 6x. Później płyta nie działa. Płyta emtec. U kolegi jak odpalam tą samą płyte to nagrywa się na 1x i gra później działa. Co robię źle? Dlaczego tak się dzieje? pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    To zalezy od Twojej nagrywarki poniewaz najmniejsza predkosc masz x6 na plyty dvd dl.Gdy plyta bedzie miala minimalna predkosc zapisu np. x4 to nie nagrasz jej x2 :)
     
  4. lulek321

    lulek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn. że moją nagrywarką nie uda się wypalić gry na xboxa? ;-/
     
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Spróbuj inne płytki, może emtec mają x6 minimum.
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Własnie wypalam plytke emtec na x4 i chodza pozniej bez zarzutu:) Podaj model nagrywarki i jaki masz naped w x360:)
     
  7. lulek321

    lulek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W xboxie mam Liteona a nagrywarka to TSST TS-L633B SC01
    Supported Write Speeds: 3x; 4x; 6x Tak mi wykrywa Img burn w danych dysku. Może spróbować x3 nagrać?
    Dodam jeszcze że po nagraniu płyty jest zawsze 100% i sukces, tylko później w trakcie gry są zwiechy braki tekstur itd.
     
  8. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
  9. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Na 100% jest to wina nagrywarki bo o ile sie nie myle jest ona w laptopie a znajac zycie nagrywarki w laptopie sa slabe. A i napewno nagrywasz plik .dvd ?
     
  10. lulek321

    lulek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jest ona w laptopie w Samsungu R522. Próbowałem różne płyty i niestety nie idzie. Kupiłem sobie nagrywarkę Pioneera DVR-111D i też nie idzie. Podpiołem pod USB. Wyskakuje błąd Imgburn retry failed - reason: no additional sense information już na początku przy 0%. Ktoś wie o co chodzi w tym wypadku? Chyba muszę chodzić po ludziach i u innych nagrywać płyty :-/
     
  11. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    dobrra,najpierw usun plik .dvd od gry i odpal abgx360,on utworzy nowy plik tak na wszelki wypadek,potem sciagasz clonecd i wypalasz nim plyte z ustawiona predkoscia 2,4 i sprobuj to zrobic na nagrywarce laptopa,pozniej nagrana plyte wrzuc do ixa i zapisz ja na dysku,jezeli zgra sie na dysk to znaczy ze wszystko jest ok i nie masz powodu do zmartwien...nagrywam na plytach omega czyli jeszcze tanszych i bardziej badziewnych na laptopie i w wiekszosci wypadkow wszystko dziala jak nalezy,czasem zapomne zrobic od nowa ten plik .dvd i wtedy sa problemy,np ostatnio zepsulem 3 plyty,zanim doszedlem ze cos jest nietak z tym plikiem,gra chodzila ale mialem problemy typu przetrzyj szmatka i takie tam,zrobilem ten plik przez abgx360 i jest cacy...powodzenia
     
Wczytywanie...

Poleć forum