1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

img - ustawienia

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez logai94, Styczeń 15, 2012.

  1. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakie muszą być ustawienia IMGBUrn przy nagrywaniu obrazów XGD3 nagrywarka Ihas?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    przy nagrywaniu 2.4x NIC NIE TRZEBA ZMIENIAĆ w stosunku do "czystych" ustawień po instalacji programu;
     
  4. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A TA opcja OPC czy jakoś tak?
     
  5. robi6969

    robi6969 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OPC włączone dla prędkości x4, dla prędkości x2,4 wyłączona
     
  6. andrewpl

    andrewpl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ozorków
    A nie można "dla bezpieczeństwa" włączyć opc i nagrywać x2,4?
    Czyli ,w skrócie :
    - iso przepuścić przez abgx nowego(autofix level 3)
    - imgburn na domyślnych ustawieniach (
    (kompletnie nic nie zmieniać ? )
    i tym sposobem ,mając lt.3.0 będzie można instalować gry na hdd (przejdą weryfikację ) ???
    Oczywiście verbatimy.......
     
  7. WieczorniX

    WieczorniX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W Polsce są przeważnie Verbatimy MKM003, których nagrywanie zalecane jest z prędkością x4 z włączoną opcją OPC (tools-->settings-->Write i ZAZNACZ "Perform OPC before write") Radzę, bo mi gry wypalane x2,4 nie działały prawidłowo na napędzie Hitachi v47. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Informacja o tym jest w oficjalnym tutorialu do iXtreme Burner Max. Pozdro
     
  8. robi6969

    robi6969 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego nikt nikogo nie wprowadza w błąd, zalecanie nie znaczy wymagane, a to chyba jest różnica? Nagrałem wszystkie pozycje xgd3 na Verbatimach z prędkością 2,4 i z żadną nie mam problemów. Tu raczej wina leży po stronie Twojego napędu w konsoli. Nie spotkałem nikogo na forum kto wypalał płytki verbatima na ihas`ie z prędkością 2,4 a później miał problemy z odczytem, no chyba że nie przepuścił wcześniej przez abgx`a ale to już inna bajka.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, można dla świętego spokoju nagrywać na każdym Verbatim'ie (niezależnie czy MKM003 czy MKM001) z prędkością 2.4x z OPC.
     
Wczytywanie...

Poleć forum