1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Imgburn błąd I/O

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez biczu38, Grudzień 22, 2013.

  1. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zauważyłem, że dość często podczas nagrywania gier wyskakuje mi błąd I/O. Czym jest on spowodowany? Czy da się go pozbyć? Na początku mojej przygody z LT3.0 nagrywałem wszystko, teraz tylko 3/5. Nagrywam laptopem, nagrywarka: Tsstcorp dvd+-RW TS-l633B
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj clonem cd z pliku .dvd szybkość x2.4
     
  4. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak się nagrywa Clonem? :D
    tzn. czy jest taka opcja w imgburn, czy muszę ściągnąć inny program?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jak napisałem wyżej z pliku .dvd i szybkość x2.4 jak to xgd3 to daj opcje nagraj do końca płyty czy sesji.
     
  7. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy to ma coś do znaczenia, ale kiedy wypalam grę (ustawiałem prędkość 2.4) to i tak prędkość "doskakuje" nawet do 3.0.
    W ustawieniach I/O na screenach jest pokazane, że trzeba zaznaczyć: Elby cdio - alaborate bites, a ja wyczytałem że należy zaznaczyć SPTI - Microsoft, więc którą opcję mam zaznaczyć?
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten z ms weź.
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam SPTI
     
Wczytywanie...

Poleć forum