1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Imgburn czy nagrywarka ?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Pabis, Luty 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Witam Wszystkich !!

    Mam nastepujacy problem:

    Nagrywam plyte z gra virtua tennis i przy 56 % wyskakuje mi taki blad juz 2 plyta poszla sie ...:(
    Wiecie moze co jest

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagrywarka albo płyty. na jakich nagrywasz?
     
  4. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    no ale nagrywarka dzialala dobrze tylko teraz sie rozklada plyty to :
    Esperanza :)
     
  5. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    kolego kolego zmień płyty,ja nagrałem już z 40 płyt na vermatimach i wszystkie chodzą jak ta lala
     
  6. EnZ00

    EnZ00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    ah ja wam powiem ze nie wszystkie verbatimy takie dobre te z indii mozesz zapomniec juz 2 wyjebalem, kupuj tylko te Wyprodukowane w Tajwanie= najlepsze.
     
  7. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    no ale dziwne ze nagrywa do 56 % ;p ?

    no jeszcze mam 1 taka to sprawdze ja jak nie bedzie dzialac to na pewno plyta albo naped ;P nagram jeszcze innym programem zeby byc pewien :)
     
  8. glodos

    glodos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    płyta na 100% nagraj na verbatima to będzie wszystko ok. może i zależy to tez trochę od nagrywarki ale w mniejszym stopniu. mi taki błąd wyskoczył kiedyś przy nagrywaniu na Platinuma
    widocznie nie może przeskoczyć na drugą warstwę
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum