1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Imgburn: Finalise Disc Failed!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buolec, Listopad 15, 2010.

  1. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam, mam problem z nagraniem gry Call of Duty Black Ops. Pod koniec nagrywania wyskakuje mi błąd:
    Finalise Disc Failed!
    Device: [1:0:0] ASUS DRW-2014L1 1.01 (F:) (ATA)
    Reason: Session Fixation Error - Incomplete Track in session

    Wcześniej nagrywałem gry bez problemu. Jeśli zna ktoś rozwiązanie proszę pomóc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voytas

    voytas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    płyta jest felerna. Na innej powinno pójść bez problemu.
     
  4. mentosjno

    mentosjno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Dziś chciałem nagrać 2 płytki i ten sam komunikat wyskoczył po nagraniu Ace Combat 6 i Two Worlds 2 ;/ Czy to na pewno wina płyty? Wcześniej nagrywałem już gierki na tych płytkach i było wszystko okej...
     
  5. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co robiłeś jak gra się nagrywała.Próbuj jeszcze raz ale teraz zostaw komputer w spokoju (powyłączaj wszystkie programy) i daj znać czy działa.
     
  6. mentosjno

    mentosjno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    coś tam było włączone (gg, przeglądarka pewnie) ale sam na komputerze nic nie robiłem...jak skończy się mecz to wtedy nagram jeszcze raz i dam znać...
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja uwazam ze to moze byc wina napedu,sprawdz na drugim kompie czy idz do kolegi i sprawdz na innej nagrywarce czy wszystko jest ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum