1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

imgburn komunikat format dysku przed nagrywaniem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch, Maj 30, 2009.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    witam... pisze poniewaz pierwszy raz mi si eto przytrafilo.....odpalilem imgburn... wsadzilem plytke do napedu..zaznaczylem ikonke zgraj obraz na plyte...wybralem predkosc 2.4..dalem na ta dolna ikone co rozpoczyna proces nagrywania i pojawil mi sie komunikat ..ten dysk wymaga formatowania przed zapisem czy jakos tak.. jak daje NO to nie nagrywa..dalem YES i zaczelo formatowac ..nagrywarka dziwnie pracuje..jakby caly czas cos czytala...a naped jest dziwnie oznaczony [0:1:0]''''''''''''''''''''''''''''''''' (G) ....dawniej mialem normalnie opisany .............acha dodam jeszcze ze to pierwsze kozystanie z nagrywarki po formacie calego systemu kilka dni temu... czy to normalne czy juz umoczylem plytke??? nagralem dziesiatki gier i nijgdy czegos takeigo nei mialem wiec pisze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    hmm...moze wsadziles plyte DVD+DL RW?


    aha-zupuj moze fw napedu(chociaz...nawet po formacie jest ono zapisane w samym napedzie...),ewentualnie odinstaluj z systemu/zainstaluj



    jak nie pujdzie to naped uwalony...albo czekaj az ktos inny pomoze
     
  4. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odinstaluj naped, zresetuj komputer i niech system ponownie zainstaluje urzadzenie. Jak zostanie zainstalowane to ponownie uruchom komputer.
     
Wczytywanie...

Poleć forum