1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ImgBurn komunikat "Write Speed Miscompare!"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t0tti89, Sierpień 31, 2010.

  1. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie odnosnie tego komunikatu Write Speed Miscompare!

    do sedna... ja osobiscie mam taki Write Speed Miscompare! - Wanted: 3 324 KB/s (2,4x), Got: 5 540 KB/s (4x) rozumiem ze zmienia mi na taka predkosc...

    - czy taka zmiana wplywa na jakosc wypalonej gry... podobno nie a jednak zauwazylem osobiscie roznice... np w grze fifa 10 czy wolrd cup 2010 animacja wyjscia zawodnikow na murawe,powtorki animacja radosci po zdobyciu bramki... mi tam ewidentnie tnie... kumpel na tych samych verbatimach lecz przy predkosci 2,4x bo u niego nic sie nie zmienia ma wszystko ok.

    pytanie... czy da sie to jakos zmienic czy zawsze bedzie u mnie sie juz przestawialo i jedyne wyjscie to nowa wypalarka... nie wykluczam tez ze te cale spadki fps sa spowodowane wlasnie zlym wypalaniem bo niby zawsze na koncu jest komunikat success to jednak w grze mozna sie wyszukac bledow czym to jest spowodowane...

    moja wypalarka to LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. badzik15

    badzik15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam nagrywarkę samsung SH-223Q i mam identyczny problem jak twój, mam najnowszy bios do niej,ale i tak nie mogę nagrywać gier na 2,4x. Myślę że nasze nagrywarki po prostu nie obsługują tej prędkości, jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    spróbuj nagrywać innym programem np.cdclone-m
     
  6. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagrywarki nie obsluguja predkosci 2,4x ? z tego co czytalem inni nie maja takich problemow tzn powiedzmy 50% na 50%

    to moze inaczej jakie macie nagrywarki i jakie macie tam predkosci... tzn czy zmienia wam sie z 2,4x na jakas inna czy pozostaje 2,4 x ?

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  7. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam LiteOn SHW-1635S i także mam taki problem, że samo zmienia. Dlatego się z tym nie bawię i nagrywam z prędkością 4x.
    Co do Fify 10 to masz rację - puszczona z płyty u mnie, nagrana 4x jakby lekko przycina np. przy powtórkach. Jedyne rozwiązanie to instalacja gier na dysk.
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    u mnie kiedyś nagrywarka wszystkie płyty czytała i każdą prędkością wypalała posiadam NEC-3540A po wypaleniu sporej ilości płyt i w późniejszym czasie przerzuceniu się na DVD-DL też sporo ich wypalałem to NEC przestał mi wypalać najpierw że błąd z prędkością a później jeszcze inne błędy a jak zrobiłem aktualizacje biosu nagrywarki to wypala mi tylko i wyłącznie płyty firmy verbatim więc może kupujcie płyty innych firm
     
  9. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy ktos ma wypalarke ktora wypala 2,4x jest ktos taki ? :D
     
  10. BRuMie

    BRuMie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście i to cała masa, np. ja. Przestańcie już marudzić, nagrywarka kosztuje grosze. Cena przeróbki i napędu to akurat kwotą jaką trzeba zapłacić ZA JEDNĄ GRĘ. To chyb niewygórowana cena za spokój na dłuższy czas?
     
  11. t0tti89

    t0tti89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ktory model wypalarki bedzie wypalal plyty z predkoscia 2,4x i nie bedzie przestawial na 4x... ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum